Ako vam je potrebna pomoć, pišite nam na: info@fenzy.hr

Košarica0

Košarica


Broj proizvoda: 0

100% sigurna kupnja. Ako nisi zadovoljna s proizvodom, možeš ga vratiti u roku 14 dana. Plaćanje pouzećem ili s kreditnom karticom.

O nama

TKO SMO MI?

Tvrtka Inteko d.o.o. sa sjedištem u Sloveniji, ima više od 30 godina tradicije na tržištu tekstilnih proizvoda. Počeli smo 1990. godine kada se tvrtka počinje baviti veleprodajom tekstilnih proizvoda. Sa stečenim iskustvom otvorili smo prvu Fenzy online trgovinu u Sloveniji 2016. godine, a s godinama smo se uspješno proširili na nekoliko europskih tržišta. Do danas smo već prisutni u 16 zemalja članica EU.

O TVRTCI

Fenzy je međunarodna web stranica kojom upravlja tvrtka

Inteko d.o.o.
Slap 3/E
5271 Vipava
Slovenia

VAT broj: SI62410105
Matični broj: 531625100
Tvrtka je upisana u registar kod Okružnog suda u Novoj Gorici pod brojem.: SRG 2573/94, temeljni kapital: EUR 11,483.25

FENZY

Web stranicu Fenzy kreirali smo s ciljem da ženi predstavimo udobne, pristupačne i unikatne komade odjeće i modnih dodataka koji će istaknuti njezin karakter i ženstvenost.

Budući da znamo da je svaka žena posebna, sigurni smo da u našoj kolekciji svatko može pronaći komad koji odgovara njezinoj figuri i ukusu. Budući da nam je to glavni motiv, brinemo se da na našim stranicama ponudimo što više različitih krojeva i veličina, kako bismo zadovoljili svakog kupca.

Svakom kupcu želimo ponuditi kvalitetu, udobnost i moderan dizajn koji prati najnovije modne trendove. Ovo su prednosti u koje želimo i vas uvjeriti i uzdići brend Fenzy u jedan od najpopularnijih brendova odjeće i modnih dodataka na europskom tržištu.

Budući da pratimo najnovije trendove i želimo imati kontrolu nad kvalitetom naših proizvoda i osigurati da proizvodnja bude u skladu sa svim europskim standardima kvalitete, većinu proizvodnje preselili smo u Italiju, Toskanu, gdje se naše najljepše kolekcije izrađuju od pažljivo odabranih materijala.

"MADE IN ITALY" KOLEKCIJA

Počeli smo razvijati vlastitu marku odjeće pod imenom Fenzy u toskanskim šivaonicama. Fenzy odjeća je unikatna, dostupna u većim veličinama i izrađena od prirodnih i recikliranih materijala. Fenzy kolekcijom odjeće nastojimo privući i mlađu i stariju populaciju.

Kolekcije stvorene u Italiji slijede sve europske standarde kvalitete.

KONTAKT

U slučaju da imate pitanja u vezi vaše narudžbe ili jednostavno želite znati više informacija o artiklu/ i/ili narudžbi možete nas kontaktirati putem maila.

E-mail:
info@fenzy.hr

RADNO VRIJEME

Od ponedjeljka do petka od 8:00 do 16:00

ADRESA ZA POVRAT

Narudžbu možete vratiti unutar 14 dana od primitka paketa na adresu:

Fenzy - Inteko d.o.o.
Overseas Trade Co. Ltd. d.o.o.
Zastavnice 38a,
HR - 10251 Hrvatski Leskovac

SLAŽEM SE

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe. Neki kolačići su već instalirani.