Ako vam je potrebna pomoć, pišite nam na: info@fenzy.hr

Košarica0

Košarica


Broj proizvoda: 0

100% sigurna kupnja. Ako nisi zadovoljna s proizvodom, možeš ga vratiti u roku 14 dana. Plaćanje pouzećem ili s kreditnom karticom.

FENZY BRINE ZA ZELENU BUDUĆNOST

Modna industrija smatra se jednim od većih zagađivača okoliša zbog trendova koji se stalno i brzo mjenjaju pa je potreba za novim kolekcijama sve češća. Osim proizvodnje materijala i novih proizvoda, veliki zagađivač je pakiranje i ambalaža tih proizvoda.

U našoj tvrtki brinemo o okolišu, a budući da želimo da okoliš i moda idu ruku pod ruku, postavili smo kratkoročne i dugoročne ciljeve koji će pomoći u održavanju okoliša čistim.

1. Smanjujemo upotrebu plastičnih vrećica i ambalaže
U sklopu eko inicijative trvtka uvelike smanjuje korištenje plastičnih pakiranja namjenjena zaštiti odjeće i dostavi. Plastiku postepeno zamjenjujemo ekološki prihvatljivim, recikliranim papirom i ambalažom od reciklirane plastike ili kartona.

2. Koristimo reciklirana pakiranja namjenjena za višestruku uporabu
Pakiranja u kojem šaljemo narudžbe izrađena su od 100% ekološki prihvatljive reciklirane plastike namjenjena za višestruku uporabu i koju i kupac može koristit, između ostalog, za povrat robe.

3. Umjesto plastičnih vrećica, koristimo reciklirane kutije od starog papira
Zamjenili smo plastična pakiranja i vrećica sa kartonskim kutijama napravljenih od starog papira. Kutije dodatno štite robu tijekom dostave i osiguravaju da proizvodi dođu na vašu adresu bez oštećenja. 

4. Želimo poslovati paperless, što manje papira
Cilj nam je 2022. godine potpuno napustiti korištenje papira u obliku računa i obrasca za povrat artikala. Kupci će račune primati isključivo u elektroničkom obliku, a obrazac za povrat, zamjenu ili reklamaciju moći će ispuniti putem digitalnog obrasca na našoj web stranici www.fenzy.hr

Naš trenutni i najveći izazov je uvesti promjene u proizvodnju i korištenje recikliranih tekstilnih materijala.

U izradi novih kolekcija maksimalno ćemo voditi računa o najnovijim ekološkim pravilima i postupno zamijeniti postojeće materijale ekvivalentnim ili bolje recikliranim materijalima. Osim sintetičkih recikliranih materijala, veći dio kolekcije biti će izrađen od prirodnih materijala. Ti će artikli imati eko certifikat.

SLAŽEM SE

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe. Neki kolačići su već instalirani.