BUDI SPREMNA ZA UŽITKE NA SUNCU

Opet dolazi vrijeme kad će sunčane zrake zagrijati plaže, a ti ćeš se poželjeti osvježiti.
BUDI SPREMNA ZA UŽITKE NA SUNCU

19.06.2018

Za tvoj nezaboravan i jedinstveni izgled smo pripremili novu ponudi kupaćih kostima, koji su dostupni i u nešto većim brojevima. Možeš izabrati između trendi asimetričnih oblika i modernih retro modela. Nismo zaboravili ni na haljine i tunike za večernje šetnje uz morsku obalu ili po pješčanoj plaži- Vidimo da ti najviše paše udobnost, prozračnost i jednostavnost, zato je i naš izbor modela primjeren tomu. Vidimo i da je bitno da budeš zapažena i zavodljiva na svoj jedinstven način. Zabljesni kao nikad do sad.

Da bi izbor bio potpun, našoj nevjerojatnoj ponudi smo dodali još i šalove od laganih materijala, koji će ti dati osjećaj kao da je lagani ljetni povjetarac obavio tvoje tijelo i dati ti osjećaj slobode i opuštenosti. Tvoja mašta će se pobrinuti da ih svakodnevno možeš nositi u drugoj kombinaciji, jednom kao pareo, drugi put kao ogrtač preko ramena u hladnijim romantičnim večerama.

Svu našu ponudu možeš pogledati na www.fenzy.hr

 

Fenzy vam preporučuje

SLAŽEM SE

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe. Neki kolačići su već instalirani.