FENZY I MISS ALPE ADRIA

Naše haljine su bile predstavljene na modnoj pisti izbora Miss Alpe Adria. Između otalih, predstavili predstavili smo i najprodavaniju te najnoviju modnu kolekciju Fenzy odjeće.
FENZY I MISS ALPE ADRIA

15.04.2019

U Kranjskoj gori su 30.3.2019. bile odabrane ovogodišnje predstavnice Miss Alpe Adria koje će zastupati Sloveniju na međunarodnom finalnom izboru Miss Alpe Adria.

Finalistice su na modnoj pisti predstavile najnoviju modnu kolekciju Fenzy odjeće. Modni brand Fenzy bio je glavni sponzor te je pobjednicama poklonio odabrane haljine.

Miss Alpe Adria Slovenije 2019.  postala je 26-godišnja Katarina Odar iz Šempasa koja se je na modnoj pisti predstavila u haljinama MoriBianca.

Odabrana Miss Fenzy Urška Grčar iz Celja predstavila se je u haljinama LeilaniHarper.

Kompletan događaj organizirala je modna agencija BKer kojoj se iskreno zahvaljujemo da smo mogli učestvovati na ovakvom izvanrednom događaju.

Sve ostale natjecateljice su se predstavile u dva izlaska i to u našim najprodavanijim haljinama, šivanim u odabranim talijanskim krojačkim poduzećima. 

Zanima li te naša kompletna modna kolekcija? Možeš ju pogledati ovdje: www.fenzy.hr

 
SLAŽEM SE

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe. Neki kolačići su već instalirani.