PRAZNIČNE MODNE KOMBINACIJE

Prosinac je vrijeme zabava i svečanih događaja. To je vrijeme kada si priuštimo glamuroznije odjevne kombinacije kao što su haljine sa svjetlećim uzorcima te istaknutiji make-up i modne dodatke.
PRAZNIČNE MODNE KOMBINACIJE

19.12.2018

U ovo praznično vrijeme je kao i uvijek, vrlo popularna klasična crvena boja u različitim nijansama. Vrlo je atraktivna i crna boja koju možete kombinirati s jedinstvenim i svježim kombinacijama.

Šljokice su neizostavan modni dodatak ali s njima ne mojte pretjeravati. Neka ukrasi na jelci preuzmu ulogu blještavila i glamura.

Svakako si priuštite i koji moderni kožni odjevni predmet. Vrlo profinjeno će izgledati u kombinaciji sa svilom, čipkom, zakovicamazlatnim bojama te prozirnim materijalima. Za opuštene trenutke si priuštite pletene praznične odjevne predmete.

Modni dodaci su idelani za zabave na otvorenom. Prepustite se mašti i obogatite svoj izgled sa šalovima, kapama i rukavicama u različitim bojama. Ovi modni dodaci uljepšati će vaš svaki outfit, u njima ćete se osjećati ugodno i moderno te će vam uljepšati praznične trenutke.

 

Fenzy vam preporučuje

SLAŽEM SE

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe. Neki kolačići su već instalirani.