DOŠLO JE PROLJEĆE!

Vrijeme je da obnoviš svoju garderobu.
DOŠLO JE PROLJEĆE!

08.05.2018

Ako želiš ući u sezonu na pravi način sad je čas da obnoviš svoju garderobu. Tako ćeš biti ukorak sa svim modnim hitovima.

Vraća se ružičasta boja. Komadi odjeće, šalova… i već si moderna! To je najbitnija nijansa sezone. Možeš je nositi samostalno ili kombiniranu s crvenom ili crnom bojom.

Crno-bijela grafika je stroga, ali i iznimno ženstvena. S crnim, koje je uvijek u modi, s dodatkom bijelog ili ružičastog komada bit ćeš jednostavno nevjerojatna.

Isto tako, s dugom suknjom nećeš pogriješiti. To je komad odjeće kojeg jednostavno moraš imati u ormaru.

Jeans se vraća s protkanim i iznošenim izgledom. Usudi se! Kombiniraj to uz jaknu po želji ili uz kardigan za još uvijek svježa jutra i večeri. Tako ćeš biti spremna.

Također, moraš imati odjeću s cvjetnim uzorkom koji daje romantičan izgled. Kombiniraj također blještavu odjeću s blještavom tkaninom za popodneva i večeri.

Bijela čipka– slatko i korisno - ukrašava mini i duge haljine. Čak i ovog proljeća, haljine su još uvijek moderne. Ne samo za svakodnevne prigode, već i za posebne prilike.

Opustite se u proljeće i pripremite se za ljeto 2018. godine

 
SLAŽEM SE

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe. Neki kolačići su već instalirani.